login or register
: 0,00
No products in the cart.
Close

FAQ

In de webshop zie je de gehele collectie van VanSaar die je direct kunt bestellen. Dit doe je door eerst in te loggen of je te registreren. Alle bestellingen dienen eerst betaald te worden voordat VanSaar voor je aan de slag gaat. Voor het afrekenen ga je naar je shoppingbag en moet je ingelogd zijn. Om de betaling te finaliseren wordt je doorgelinkt naar Ideal voor de betaling. Als de iDEAL betaling is geslaagd, ontvang je binnen 2 weken je bestelling.
De levertijd is maximaal 2 weken vanaf het moment dat je betaling binnen is bij VanSaar. We doen altijd ons uiterste best zo snel mogelijk te leveren.
Een spoedbestelling is helaas niet mogelijk, de levertijd is maximaal 2 weken, maar we doen altijd ons best sneller te leveren.
Op een armband is ruimte voor maximaal 20 tekens incl. spaties en symbolen.
Ja, dat kan. Naast het alfabet hebben we ook cijfers. Leuk voor een datum op je armbandje!
Bij het invoeren van de tekst in de shop, krijg je ook de optie om symbooltjes toe te voegen. Je krijgt alle symbooltjes hier te zien! Wil je vooraf weten welke symbolen er zijn, kijk dan in de shop. Daar staat een foto!
Ja, je kan kiezen uit 4 maten voor de vrouw: S (15cm), M (16cm), L (17cm) en XL (18cm) en uit 2 maten voor de man: M (t/m 18cm) en L (18+cm). Voor kids is er 1 maat (12cm)
Om de juiste maat te bepalen kun je het beste even de omvang van je pols opmeten. Voor een zeer dunne pols (tot 15cm omvang) is een S het beste, bij een gemiddelde pols een M (omvang 15-16cm), een L bij een omvang van 17cm of XL (bij 18cm) voor de brede pols. Daarboven is het slim om een mannenarmband te kiezen. Die is 1,2cm breed en komt in 2 grotere maten, je kunt een M aanhouden t/m 18cm polsomtrek, daarboven kom je in maat L terecht.
Ja! VanSaar heeft ook armbanden voor mannen, deze zijn identiek aan de vrouwen versies maar zijn verkrijgbaar in grotere maten!
Je kan kiezen uit 3 materialen, namelijk goud (messing), zilver (roestvrijstaal) en rose (koper).
Alle VanSaar armbanden zitten in een leuke cadeauverpakking, en ook zijn er mooie sieradendoosjes bij te bestellen. Mocht je de armband direct naar een ander adres willen sturen vul dan meteen het juiste adres in bij het afleveradres. Ook kun je bij je bestelling aangeven dat het een cadeau is, geef dan in de ruimte eronder aan welke tekst er op het kaartje moet komen.
Elke VanSaar armband is handgemaakt. Daarom kan het altijd iets afwijken van de foto op de website. Doordat de letters er handmatig ingeslagen worden, zal er altijd iets van verschil te zien zijn. Zo is elke armband uniek!
Dat heeft te maken met de hardheid van het materiaal. RVS is een erg harde metaalsoort, hierdoor is het moeilijker om de letters erin te slaan en zullen deze wat minder diep liggen dan in bijvoorbeeld de goud of rose kleurige armbanden en dus ook minder zwart zijn.
Het gebruik van Nikkel is bij wet verboden en wordt dan ook niet in Van Saar armbanden gebruikt. Een eventuele allergische reactie kan veroorzaakt worden doordat we geen gebruik maken van edele metalen. Hou hier rekening mee als je hier gevoelig voor bent!
Je bestelling wordt verstuurd via TNT post (Post NL) in envelop met bubbeltjesplastic.
Ja, VanSaar bezorgt ook in het buitenland, klanten buiten NL kunnen met Pay Pal betalen.
Het kan natuurlijk voorkomen dat er een foutje in de spelling zit. Mocht dit het geval zijn maken we uiteraard een nieuwe armband voor je. Het is helaas niet mogelijk om in dit geval een andere tekst dan de oorspronkelijke bestelling door te geven. Stuur even een berichtje met foto van de armband naar armbandvansaar@gmail.com en we nemen zsm contact met je op!
De speciaal voor jou gemaakte armbanden met teksten kunnen niet geretourneerd worden. Check daarom ook goed of je de tekst goed hebt ingevuld! Kettinkjes kunnen wel geretourneerd worden, mits ongedragen en niet beschadigd. Stuur je aankoop dan binnen 14 dagen retour met een briefje met ordernummer, naam en reden retour. Hel geld wordt dan binnen 14 dagen teruggestort. Let op! Risico van verzenden ligt bij de koper, ik raad dan ook aan altijd een track&trace nummer te gebruiken!
De rose kleur is van koper gemaakt, hierdoor kan deze sneller verkleuren dan de zilver of goudkleurige. Je kunt m even oppoetsen met koperpoets, dan glimt je armband weer mooi!
De goudkleurige armband kun je weer wat laten glimmen door  m even in een bakje water met wat azijn en zout te dompelen. Daarna even met een droge doek poetsen en voila, hij glimt weer!